Koulumme uusi bloggaaja

Chapter 1.

My mother used to tell me stories of a kingdom full of supernatural creatures, of how the werewolves would run free under the shining moon. But some people weren’t happy about the life they lived, they wanted power, and most of all, kill the kingdom´s only hope, the princess. Her father feared for his daughter that he enchanted a spell upon her, a spell that she would be safe from those who mean to harm her. He sent his daughter to be reborn and  live among the humans as a normal girl.

Yllä oleva teksti on ote koulumme oppilaan kirjoittamasta tarinasta: ”Luna temple: sacrifice of the moon temple”. Se on julkaistu myös hänen omassa wattpad-blogissaan (Wattpadd: xxKillerChillerxx).

Zahra Niiranen  on pitänyt omaa blogia kaksi vuotta. Blogin pitäminen lähti liikkeelle ystävän vinkatessa, että wattpadissa  on mahdollisuus kirjoittaa tarinoita ja lukea myös.

”Olen aina pitänyt tarinoista ja saduista. Pidän myös teinisupernatural-tarinoista ja kauhujutuista.”

”Löysin oman kirjoittamisvimmani, koska kirjoittamineen on ihana tapa ilmaista omia ajatuksiaan. Kirjoittaminen ei ole kiinni ajasta ja paikasta. Useimmiten kirjoitan kotona iltasin.”

”Olen saanut positiivista palautetta lukijoilta. Palaute tulee kommenttiboksiin wattpadissa tai henkilökohtaisina viesteinä. Kirjoitan englanniksi ja lukijat ovat ympäri maailmaa.”

”Englannin kieli on rakas, voi olla, että se on tarttunut perheestä ja siitä, että katson paljon televisiosarjoja.”

”Harrastan luonnossa liikkumista ja kuuntelen musiikkia. Nyt olen Myllypuron kympillä ja alku on mennyt hyvin. Minusta tämä on mukava koulu ja vuoden aikana jatkosuunnitelmat varmasti selkeytyy.”

Tiina Valtonen

Kategoria(t): Opon nurkkaus. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.